wij zetten

Inspiratie

om in

Actie

Welkom bij dé studentencommunity waarin je gaat ontdekken waar je heen wilt door in actie te komen.

Hoe weet je wat je leuk vindt?

Keuzes, keuzes, keuzes… Welke studie, welke baan, welke vereniging en dan hebben we het nog niet eens over welke datingapp.

Onze generatie heeft eindeloos veel keuzes te maken. Alles is immers mogelijk in de 21e eeuw!

Dat geeft ook veel opties én veel leuke opties. Wat doe je namelijk als je heel veel dingen leuk vindt? Blijft er ergens ook nog ruimte over in de agenda om te slapen?

Wij helpen je hierbij. We zetten inspiratie om in concrete acties die jou helpen om richting te geven aan je leven. 

Samen is het leuker en makkelijker

Één keuze hebben wij (die gasten op de foto) alvast voor je gemaakt: je hoeft het niet alleen te doen. 

Ontmoet binnen onze community andere ambitieuze en ondernemende studenten die wat van het leven willen maken. Deel verhalen, obstakels, maar vooral ook successen met elkaar.

Als je binnen Levensbazen ook maar één waardevol contact ontmoet, dan heb je daar de rest van je leven plezier van.

Oke.. maar wat doen jullie
dan in zo'n community?

Simpel gezegd brengen we studenten samen om elkaar te inspireren tot actie. Dit doen we op ons eigen online, besloten community waar je vragen stelt en je inspiratie en acties deelt! Daarnaast hebben we maandelijks Inspiratieworkshops en Actiesessies die jou gaan helpen bij het maken van de juiste keuzes. Inspiratie, Actie en Verbinding staat centraal: 

Inspiratie

Actie

Verbinding

Deze mensen ga je ontmoeten:

De leden van onze community zijn ambitieuze studenten die veel dingen leuk vinden en het lastig vinden om hier goede keuzes in te maken. In de community gaan ze hier samen mee aan de slag door in actie te komen en uit de comfortzone te stappen!

Doe je mee? Meld je aan 🙂

Levensbazen Lidmaatschap

7
99 p/m
  • Maandelijkse Inspiratiesessie
  • Maandelijkse Actiesessie
  • Besloten Online Community
  • Toegang tot opnames van workshops

Twijfel je nog of Levensbazen iets voor jou is?

Veelgestelde Vragen

Een Levensbaas is iemand die actie durft te nemen en de tijd neemt om hierop te reflecteren. We hebben allemaal een Levensbaas in ons.

Op het platform zitten studenten die het lef hebben om naar zichzelf te kijken en daar vervolgens actie op te ondernemen. Mensen zoals jij dus! Samen gaan we ons eigen proces aan en helpen we anderen bij hun proces.

De content die vanuit het Levensbazen team op het platform gedeeld wordt is met een minimale tijdsinvestering te volgen. Daarnaast is het geheel aan jezelf hoeveel tijd en energie jij erin stopt. 

STOP voordat je deze zin afmaakt. Wat hierna ook gaat komen is irrelevant, het is een excuus. Wij geloven erin dat wanneer je iets écht wilt je hier altijd aan kan werken. Persoonlijk leiderschap vertaald zich ook in alle kleine momenten gedurende de dag. Op dit platform geven wij je een arsenaal aan ‘wapens’ om dagelijks mee aan de slag te gaan. 

Stap uit de excuus modus en ‘do the work’. Hoe klein dit ook begint, het zijn de eerste stappen naar een nieuw leven! Kan je dit niet, dan is onze ervaring dat Levensbazen niet gaat opleveren wat je voor ogen hebt. 

Heb jij je doelen scherp? Hoe ga je deze doelen bereiken? Wie gaan je hierbij helpen? Waar krijg je energie van? 

Wat zou één maand/jaar lang lidmaatschap jou kunnen brengen?

Helemaal tot hier gelezen?