LEVENSBAZEN COMMUNITY

levensbazen community

Dé plek waar jij samen met andere studenten en young professionals kan werken aan je persoonlijke groei. Deel ervaringen en ontvang concrete tools om meteen aan de slag te gaan!

Samen is het leuker en makkelijker

Wij zijn Tim en Léon. Met Levensbazen hebben wij gemaakt waar we zelf behoefte aan hebben als young professionals. In onze eigen professionele en persoonlijke levens hebben we ontdekt hoe belangrijk en fijn het is om een laagdrempelig netwerk te hebben waar je terechtkunt met vragen en dilemma’s. 

Bovendien is het belangrijk om kennis én successen met elkaar te delen. Je komt dan niet alleen sneller waar je wilt zijn, maar het wordt ineens ook een stuk leuker!


Wie zijn wij?

Bij Tim (1995) werd het eerste zaadje voor Levensbazen geplant tijdens zijn coaching sessies als topsporter: hij werd uitgedaagd om heel bewuste keuzes te maken en vervolgens actie te ondernemen. Dit leverde hem zo veel op, dat hij zich realiseerde hoe belangrijk zo’n netwerk van supporters is. 

Léon (1994) schrok zich rot toen zijn stagebegeleider hem vroeg: “Wat wil je nou echt?”. Nog nooit had iemand hem die vraag gesteld. Het was tijd om het antwoord te vinden. Dit was de eerste stap in zijn persoonlijke ontwikkeling, maar ook in zijn ontwikkeling als ondernemer. 

Dit is wat je krijgt

Live Sessies

Maandelijkse workshops en meetings om met concrete tools in actie te komen!

Community 

Ervaringen en kennis delen met gelijkgestemden op een besloten platform!

Academy

Video cursus, inclusief alles wat je nodig hebt om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling!

Live Sessies

Je kan nog zoveel boeken lezen en youtube filmpjes kijken, je gaat alleen verandering ervaren als je ook daadwerkelijk in actie komt!

Wij hebben een ritme ontwikkeld waardoor je maandelijks verschillende live momenten hebt om samen kennis op te doen, maar vooral ook om in actie te komen!

Doe je ook mee? 

Elke maand live in de Levensbazen Community:
pexels-matheus-bertelli-3856027
1X per maand: Workshop Levensbazen

Elke maand nemen Tim en Léon je mee in één concrete tool die je die maand kunt gaan toepassen. Ervaar het lekkere gevoel als je hier samen mee aan de slag gaat.

pexels-ann-nekr-5797898
1x per maand: Weekly Review

Maandelijks doen we samen een Weekly Review: de reflectietool voor meer overzicht en grip op je week. Daarnaast delen we altijd een concrete tool voor meer focus en productiviteit.

focus en productiviteit
1x per maand: Morning Routine

Als er iets is wat succesvolle en gelukkige mensen gemeen hebben is het een sterk ochtendritueel. We delen elke maand een tool voor jouw ochtendroutine. Thema's als dankbaarheid, koud douchen, mediteren, yoga en journaling zullen voorbijkomen.

stel je vragen
1x per maand: Live Q&A

Stel al jouw vragen omtrent het thema van die maand. Denk aan thema's als: Ondernemerschap, Omgaan met emoties, Assertiviteit, Omgaan met conflict, Stress, Geld en Financiën etc.

thijs-launspach
1x per 2 maanden: Workshop met Experts

6 tot 10 keer per jaar komt er een expert langs om zijn/haar expertise te delen. Sprekers in het verleden waren onder andere: Jeff Hoffman (miljardair en topondernemer), Thijs Launspach, Ferry Zandvliet en Dave de Haan. Deze workshops zijn exclusief voor PLUS leden (later meer hierover).

rafaela-biazi-470405-unsplash.jpg
Stimulerende Challenges

Dé manier om daadwerkelijk in actie te komen. Ga met ons en de andere leden de uitdaging aan om enorme sprongen persoonlijk vlak te maken. Je kan denken aan morning routine challenges, omgaan met stress, vinden van je richting, uit je comfortzone etc.

nu al Overtuigd?

Besloten Community

In de community ontmoet je andere Levensbazen die net als jij geïnteresseerd zijn in persoonlijke ontwikkeling en het ontmoeten van andere mensen. Je kunt hier vragen stellen, kennis delen, successen vieren en inspiratie oogsten. 

Op het platform staat er elke maand 1 thema centraal. Als lid van de community kan jij stemmen op het thema van de komende maand. Op die manier blijven de gesprekken en de content altijd voor jou relevant!

Persoonlijke verbinding in de community
blog-03.jpg
Kennis Delen

Leer van gelijkgestemden wat voor hen het beste werkt!

photo-of-people-standing-near-plants-3228688
Mastermind

Een persoonlijke groep van 4-6 personen die je kan supporten in jouw groei!

inspiratie
Inspiratie

Inspireer elkaar door in de community voorbeelden te delen wat voor jou zo goed werkt.

sucessen delen
Successen Delen

Niets leuker dan samen vieren als iets gelukt is!

its a match
It's a Match!

Maandelijks worden er mensen gekoppeld om elkaar beter te leren kennen!

stel je vragen
Stel je vragen!

Dit is de plek om in een veilige, besloten omgeving al je vragen te stellen.

deel jij binnenkort ook jouw succes?

De Academy

Je krijgt toegang tot de academy. De academy is de plek waar je volledig op eigen tempo de cursus Kern van Levensbazen kan volgen, challenges kan starten én opnames van workshops terug kan kijken. Dit staat er voor je klaar: 

Voor wie is deze community?

Als je helemaal tot hier hebt gelezen is de kans groot dat je perfect past bij de Levensbazen Community. Onze community is voor: 

Deze mensen ga je ontmoeten

Klaar om actie te nemen? Meld je aan!

Levensbazen START

Ideaal om uit te proberen
7
99 p/m
  • 2 Live Sesies per maand
  • Besloten Online Community
  • Toegang tot Academy
  • Exclusieve Mastermind groep
  • Concrete Tools en Handvatten

Levensbazen PLUS

Als je écht in actie wilt komen
24
99 p/m
  • Alles van START
  • Toegang tot alle livesessies
  • Toegang tot alle workshops met experts
  • Toegang tot alle opnames (twv €2250)
  • Persoonlijke begeleiding in je Mastermind

niet tevreden met je investering? laat het weten en je krijgt je geld terug!

Veelgestelde Vragen

Een Levensbaas is iemand die actie durft te nemen en de tijd neemt om hierop te reflecteren. We hebben allemaal een Levensbaas in ons.

Je kan op elk moment switchen van lidmaatschap! Geef het aan en je lidmaatschap wordt omgezet. 

Op het platform zitten studenten en young professionals die het lef hebben om naar zichzelf te kijken en daar vervolgens actie op te ondernemen. Mensen zoals jij dus! Samen gaan we ons eigen proces aan en helpen we anderen bij hun proces.

De content die vanuit het Levensbazen team op het platform gedeeld wordt is met een minimale tijdsinvestering te volgen. Daarnaast is het geheel aan jezelf hoeveel tijd en energie jij erin stopt. 

STOP voordat je deze zin afmaakt. Wat hierna ook gaat komen is irrelevant, het is een excuus. Wij geloven erin dat wanneer je iets écht wilt je hier altijd aan kan werken. Persoonlijk leiderschap vertaald zich ook in alle kleine momenten gedurende de dag. Op dit platform geven wij je een arsenaal aan ‘wapens’ om dagelijks mee aan de slag te gaan. 

Stap uit de excuus modus en ‘do the work’. Hoe klein dit ook begint, het zijn de eerste stappen naar een nieuw leven! Kan je dit niet, dan is onze ervaring dat Levensbazen niet gaat opleveren wat je voor ogen hebt. 

Heb jij je doelen scherp? Hoe ga je deze doelen bereiken? Wie gaan je hierbij helpen? Waar krijg je energie van? 

Wat zou één maand/jaar lang lidmaatschap jou kunnen brengen?

Wow! heb je echt helemaal tot hier gelezen?