Workshop:
ondernemerschap en keuzes maken

Hoe vertaal je jouw idee naar een concreet bedrijf? Welke stappen zet je hierin? En hoe weet je wat de juiste keuzes hierin zijn? In deze workshop gaan we hier op inzoomen en zal je weglopen met een eerste stap. 

Ondernemerschap en keuzes maken

Tim van der Horst (oprichter Levensbazen, topsporter op gebied van tennis) en Léon Polman (oprichter Levensbazen en sociaal ondernemer) nemen je mee in de basis van ondernemen. Welke ideeën heb je? Hoe vertaal je dit en vooral: welke keuzes maak je hierin en hoe weet je of dit de juiste keuze is?

Of je nu de baas over je eigen leven wilt worden of de baas over je eigen bedrijf dit zijn belangrijke skills die alleen maar belangrijker worden. Tegenwoordig kunnen we elke kant op in ons leven of ons bedrijf, de mogelijkheden zijn eindeloos. Geweldig zou je zeggen! Maar hoe weet je welke kant je op moet? En hoe zorg je dat je niet verlamt, maar juist in actie komt?

Op deze vragen gaan we in tijdens de workshop, waarbij er vooral veel ruimte is voor interactie. We zijn benieuwd naar jouw dromen en doelen!

 

 

 

levensbazen stijl

Commitment

Iedereen die meedoet aan de workshop heeft commitment: hier hoort een korte voorbereiding bij en actieve deelname.

Proces

De workshops zijn kleinschalig, interactief, vertrouwd én het mag vooral ook leuk zijn.

Actie

We zorgen voor concrete tools en strategieën om morgen de volgende stap te kunnen zetten.

Over levensbazen

De Levensbazen Community is een plek voor studenten en young professionals om te werken aan persoonlijke ontwikkeling. Een plek om te groeien, te verbinden én te lachen. 

Dit goede gevoel willen we delen met de rest van de wereld! Vandaar dat we deze workshop organiseren. 

praktisch

Zien we je 16 april?