Over Ons

Waarom een community?

Wij zijn Tim en Léon. Met Levensbazen hebben wij gemaakt waar we zelf behoefte aan hebben als young professionals. In onze eigen professionele en persoonlijke levens hebben we ontdekt hoe belangrijk en fijn het is om een laagdrempelig netwerk te hebben waar je terechtkunt met vragen en dilemma’s. 

Bovendien is het belangrijk om kennis én successen met elkaar te delen. Je komt dan niet alleen sneller waar je wilt zijn, maar het wordt ineens ook een stuk leuker!

Voor ons is Levensbazen dan ook een plek waar je persoonlijke verbinding kan ervaren, nieuwe mensen kan ontmoeten én groeit als persoon. 


Over Tim

Bij Tim werd het eerste zaadje voor Levensbazen geplant tijdens zijn coaching sessies bij RoloMentalCoaching (RMC) als topsporter: hij werd uitgedaagd om uit zijn comfortzone te stappen en daarmee te bouwen aan zijn persoonlijkheid en spel. Hier heeft hij de juiste handvatten bij aangereikt gekregen om ook écht duurzame veranderingen door te voeren. Dit heeft er onder ander toe geleid dat hij meerdere ATP punten  en Nationale Ranglijst Toernooien heeft gewonnen. 


“Het aanreiken van handvatten is iets wat voor velen in de ontwikkeling ontbreekt, daar willen wij met Levensbazen verandering in brengen”.

Over Léon

Tijdens een stage werd Léon voor het eerst echt uitgedaagd om naar zichzelf te kijken. Zijn coach Emiel van Eijk liet hem stilstaan om echt even te reflecteren: “Wat wil je nou echt?” Door daar samen naar te kijken ging er een wereld voor hem open. 

Als je stilstaat bij wat je wilt én daar vervolgens bewust actie op onderneemt kan je echt veel meer bereiken dan je op voorhand kan bedenken. 

Dit proces heeft ertoe geleid dat hij meerdere (duurzame) bedrijven heeft gestart, maar vooral met veel vertrouwen, rust en positiviteit door het leven gaat. Dat gevoel van vertrouwen, dat je op de juiste weg zit, dat gevoel gunnen we iedereen.