Workshop:
wat zijn mijn triggers?

Je hebt van die momenten waarop je ineens heel boos of teleurgesteld bent. Waar komt dat vandaan? Hoe komt het dat jij heel slecht tegen mensen kan die te laat komen? Of juist veel bewondering voor mensen die voor zichzelf durven kiezen? Timon neemt je in deze workshop mee naar de oorsprong van jouw persoonlijke triggers.

inhoud workshop

Timon Visser is trainer op het gebied van persoonlijke groei. Zijn aanpak laat zich kenmerken door de combinatie van kwetsbaarheid en durf. Dat is volgens hem persoonlijk leiderschap.

In deze workshop neemt hij ons mee in ons gedrag. Veel van ons gedrag gebeurt onbewust. We worden getriggerd door iets en reageren daarop. Soms is dat effectief, soms niet. De oorsprong van deze triggers ligt vaak in ons verleden. Tijdens de workshop staan we stil bij jouw wortels en geschiedenis, en welk effect die hebben op je gedrag in het hier en nu. Je krijgt inzicht in (niet) helpende patronen en kan deze verbinden met je eigen leven.

 

levensbazen stijl

Commitment

Iedereen die meedoet aan de workshop heeft commitment: hier hoort een korte voorbereiding bij en actieve deelname.

Proces

De workshops zijn kleinschalig, interactief, vertrouwd én het mag vooral ook leuk zijn.

Actie

We zorgen voor concrete tools en strategieën om morgen de volgende stap te kunnen zetten.

Over levensbazen

De Levensbazen Community is een plek voor studenten en young professionals om te werken aan persoonlijke ontwikkeling. Een plek om te groeien, te verbinden én te lachen. 

Dit goede gevoel willen we delen met de rest van de wereld! Vandaar dat we deze workshop organiseren. 

praktisch

Zien we je 25 juni?