WE MAY RELAX

We May Relax

Deze challenge is verlopen! Uitgenodigd worden voor de volgende? Laat je naam en email achter 🙂

pexels-carlos-cuadros-979959
Dagelijkse Mail

14 dagen lang ontvang je elke ochtend een tool, inzicht en/of ervaring. Dit om je te helpen in het proces beter om te kunnen gaan met stress.

pexels-cottonbro-3205403
4 Live Zoom ochtenden

Een ochtendroutine waar je goed aan de dag kan beginnen en je doelen kan uitspreken. Begin jouw dag goed samen met andere deelnemers van de challenge!

Toegang tot besloten Levensbazen platform

Bij inschrijving krijg je toegang tot het Levensbazen platform. Dit is een besloten platform waar jij andere deelnemers van deze challenge kan ontmoeten. Tevens is dit een plek om je ervaringen te delen!

fokking druk boek
Tools van Thijs Launspach

Om de twee dagen ontvang je tools van niemand minder dan burnout en stress expert Thijs Launspach. Deze gaan je helpen om minder stress en juist meer rust en positiviteit te ervaren!

thijs-launspach
Live Q&A met Thijs

Tijdens deze Live Q&A kan jij jouw vragen direct aan hem stellen!

pexels-pixabay-162553
Live Workshop
'Hoe word ik een Levensbaas'

Iedereen wil de controle over zijn/haar leven. Maar hoe doe je dat? In deze workshop geven wij handvatten om gelijk al mee aan de slag te gaan.

Ontmoet elkaar

Tijdens de 4 live ochtend momenten

Heb jij al een ochtendroutine? In deze challenge willen wij je kennis laten maken hoe het begin van jouw dag eruit zou kunnen zien. De ochtend is hét moment om de dag te starten vol energie en positiviteit. Op de live momenten in de ochtend gaan we onder andere aan de slag met dankbaarheid en jouw doelen.  

Dankbaarheid is een bewezen tool tegen stress en zorgt er o.a. voor dat je positiever in het leven staat, beter kan omgaan met tegenslagen en je algehele geluksniveau toeneemt.

Op het besloten platform

Hieronder is een impressie van het online platform te vinden waar jullie op terecht kunnen komen wanneer je meedoet met de challenge. Hier kan je ervaringen, tools en inzichten met elkaar kan delen. Mensen samen brengen die met dezelfde vraagstukken zitten is enorm krachtig en iets wat binnen Levensbazen altijd centraal staat!

Tools tegen stress

Druk is het nieuwe normaal. Een volle agenda en een vol hoofd, het gevoel achter de dingen aan te lopen en altijd tijd tekort komen: het zijn dé kenmerken van deze tijd. Maar de drukte speelt ons inmiddels parten. Het aantal burn-outs is de laatste tien jaar schrikbarend gestegen. Je kunt zelfs spreken van een echte burn-outepidemie: ongeveer één op de zeven werkenden heeft ernstige stressklachten of zit door de stress thuis. En ook als je geen burn-out krijgt, kan de stress zorgen voor een stuk minder levensplezier.

Daar kan gelukkig wat aan gedaan worden. Levensbazen is dankbaar dat Thijs Launspach ons gaat helpen hoe wij weer meer ontspannen en positiever onze dagen door kunnen gaan. Hij deelt zijn tools tegen stress waaronder een aantal die terug te vinden zijn in zijn boek Fokking Druk. Daarnaast kan je tijdens de Live Q&A jouw vragen persoonlijk aan hem stellen!

Over Thijs

Thijs Launspach (1988) is psycholoog, trainer en burnout- en stress expert van Millenials. Hij werkt als docent Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Hij geeft trainingen over stress en burn-out, is coach en mindfulnesstrainer en wekelijks te horen in het radioprogramma Millennial Mindfuck (BNNVARA). In 2018 verscheen zijn boek Fokking druk.

Levensbazen Stijl

“You have to pay to pay attention”. Bij Levensbazen zijn wij ervan overtuigd dat commitment een groot onderdeel is van het succes van een bepaald evenement of ervaring. Commitment kan zitten in de investering van tijd, energie en geld. Om de kwaliteit te waarborgen vragen wij van iedereen een bijdrage van 5 euro. Dit complete bedrag investeren wij in de challenge zelf, die waarde gaat dus teruggegeven worden aan de deelnemers. Hoe wij dat gaan doen is nog een kleine verrassing!

Wat zijn de voordelen van een investering?

Deze challenge is voor:

Agenda

Naast de dagelijkse mail die je ontvangt staat hieronder een opsomming van de agenda. Uiteraard hoef je niet overal aan mee te doen of bij te zijn. Het zijn de opties waar je gebruik van kan maken.

Morning Routine (17/19/24/28 mei)

Om 8.00 starten wij de ochtend samen met alle deelnemers die hier bij willen zijn. Ontmoet andere deelnemers en begin je dag goed.

Live Q&A Thijs (21 mei)

Stel je vragen persoonlijk aan Thijs Launspach in deze Q&A om 16.00!

Live Levensbazen Workshop (26 mei)

Van 19.30 tot 21.00 geven Tim en Léon, oprichters van het Levensbazen platform, een workshop. Hierin vertellen ze meer over Levensbazen en hoe jij de baas over je leven kan worden. 

Opnames

De sessies worden allemaal opgenomen dus je kan ze altijd in eigen tijd en tempo terugkijken.

WeMayRelax Challenge

met Thijs Launspach
4.99
0
  • Met de code 'RELAX' nu tijdelijk gratis!
  • Je ontvangt twee weken lang een mail met een tool, inzicht en/of ervaring
  • Thijs Launspach deelt zijn tools tegen stress
  • 4 Live ochtenden via Zoom
  • Besloten Levensbazen Community om ervaringen te delen
  • Live Q&A met Thijs Launspach
  • Workshop Levensbazen: Hoe word ik de baas over mijn eigen leven?
BONUS: Inspiratie van
Ferry Zandvliet

Het verhaal van Ferry Zandvliet is heel bijzonder. In 2015 was hij in Theater Bataclan tijdens de terroristisch aanslag in Parijs. Deze traumatische ervaring heeft zijn leven veranderd. 

Hij verteld in deze inspiratiesessie aan de hand van zijn persoonlijke ervaringen hoe hij omgaat met het thema stress.