LEVENSBAZEN WORKSHOPREEKS

Ga jij de uitdaging aan om te investeren in jezelf, veel te lachen en nieuwe mensen te ontmoeten om samen stappen te ondernemen richting het worden van een échte Levensbaas? 

Let op: de community sluit aankomende zondag

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Dagen
Uren
Minuten

Wij hebben een gezamenlijke missie om het potentieel van ieder individu te ontdekken, hier vervolgens naartoe te bewegen en om aan te tonen dat dit proces vooral ook heel leuk kan zijn. 

Waar krijg je energie van? Wat zijn je krachten en  talenten? Hoe kan ik die inzetten? Wie kan mij daarbij helpen? Vragen als deze zijn fundamenteel binnen Levensbazen en hoe gaaf is het om dit te kunnen delen met anderen!

Onze kracht ligt in het verbinden van mensen, het openen van uitdagende en leuke gesprekken, het simpel maken van concepten en het  zetten van structurele actie. 

 

levensbazen stijl

Commitment

Iedereen die meedoet aan de workshop heeft commitment: hier hoort een korte voorbereiding bij en actieve deelname.

Proces

De workshops zijn kleinschalig, interactief, vertrouwd én het mag vooral ook leuk zijn.

Actie

We zorgen voor concrete tools en strategieën om morgen de volgende stap te kunnen zetten.

Workshop 1:
keys to succes

Jeff Hoffman is oprichter van Priceline (het Amerikaanse Booking.com), miljardair en topondernemer. Hij deelt zijn ondernemersreis en zijn sleutels tot succes. 

Hierna krijgt iedereen de unieke kans om vragen te stellen aan een miljardair en écht het gesprek aan te gaan.

Datum: 15 maart van 18.00-20.00

Workshop 2:
Visie op persoonlijk leiderschap

Emiel van Eijk (39) is als psycholoog en socioloog van nature geïnteresseerd in mensen en hun gedrag. Waar dromen ze van, wat beweegt hen, hoe bewegen zij zich samen en hoe komt dat tot uiting in de context en structuren waarin zij zich bevinden? Als interim manager, (team)coach en organisatieadviseur zet hij zich in om samen de wereld een beetje mooier te maken. Hij vindt het belangrijk dat mensen zichzelf en elkaar volledig serieus nemen en samen onderzoeken wat voor hen betekenis heeft. 

In de workshop neemt Emiel ons mee in zijn visie op persoonlijk leiderschap. De grote versie: het jezelf sturen in relatie met anderen om neer te zetten wat voor jou betekenisvol is. Met interactieve verrassende werkvormen zoomen we in op jouw verhaal, onderzoeken we de relatie tot/ met de ander en verkennen we de aanwezige verschillende brillen en perspectieven op de wereld. Op 7 mei leer je jezelf een beetje beter kennen, zal je ervaren hoe verwachtingen ons gedrag en interactie beïnvloeden en zal je ontdekken wat de invloed is van de bril die je opzet. Althans dat hopen we!  

Datum: 7 mei van 15.00-17.00

Workshop 3:
Wat zijn mijn triggers?

Timon Visser is trainer op het gebied van persoonlijke groei. Zijn aanpak laat zich kenmerken door de combinatie van kwetsbaarheid en durf. Dat is volgens hem persoonlijk leiderschap.

In deze workshop neemt hij ons mee in ons gedrag. Veel van ons gedrag gebeurt onbewust. We worden getriggerd door iets en reageren daarop. Soms is dat effectief, soms niet. De oorsprong van deze triggers ligt vaak in ons verleden. Tijdens de workshop staan we stil bij jouw wortels en geschiedenis, en welk effect die hebben op je gedrag in het hier en nu. Je krijgt inzicht in (niet) helpende patronen en kan deze verbinden met je eigen leven.

 

Datum: 25 juni van 15.00-17.00

Workshop 4:
ademhalen volgens wim hof

Na een periode van tegenslag besloot Linde van der Heijden op expeditie naar Polen te gaan. Onder begeleiding van Wim Hof leerde ze diepe ademhalingstechnieken, zwom elke dag in ijswater en beklom ze met -30 een berg met enkel een bikini aan!

De kracht die ze voelt in haar lichaam en het zelfvertrouwen dat dat brengt geeft ze graag door. In deze workshop zoomt ze specifiek in op de ademhalingsoefeningen die je kunnen helpen in stressvolle situaties en om met meer liefde naar jezelf te kunnen kijken. 

Datum: 10 september van 15.00-17.00

Workshop 5:
Ceo of your life

Dave de Haan is High Performance Coach en coacht tennissers op ATP-World niveau en mensen uit de top van het bedrijfsleven. 
 
Hij kan in het moment heel snel verbindingen leggen en mensen op een directe en pragmatische manier helpen.
 
Tijdens de workshop deelt hij de meest praktische tools om echt CEO van je leven te worden. Thema’s als doelen stellen, omgaan met tegenslagen en angst komen voorbij.

 

Datum: 29 oktober van 15.00-17.00                                                     Workshop is in het Engels

Workshop 6:
next level leiderschap

Cristina heeft voor vele grote sportbonden wereldwijd (NFL, USTA, USOC etc.) gewerkt op gebied van leiderschap en verbeteren van prestaties. Ze is heel wetenschappelijk onderlegd, heeft meerdere publicaties en haar unieke kracht is om dit concreet te vertalen naar de praktijk. Op deze manier coacht ze mensen uit de top van het bedrijfsleven. 
 
Datum: 10 december van 15.00-17.00
Workshop is in het Engels

overzicht van de workshops

jeff hoffman: keys to succes

15 maart van 18.00-20.00 (Engels)

Emiel van eijk: visie op persoonlijk leidershcap

7 mei van 15.00-17.00 (Nederlands)

Timon visser: wat zijn mijn triggers?

25 juni van 15.00-17.00 (Nederlands)

linde van der heijden: ademhalen volgens wim hof

10 september van 15.00-17.00 (Nederlands)

dave de haan: ceo of your life

29 oktober van 15.00-17.00 (Engels)

Cristina Rolo: Leiderschap

10 december van 15.00-17.00 (Engels)

Ervaringen